ايتنا هوش مصنوعی گوگل برای خودش وکیل گرفت

اظهارات لموین با گذر زمان عجیب‌تر شده و به نظر می‌رسد که توجه رسانه‌ها در این زمینه بی‌تاثیر نبوده است. این موضوع حالا از بحث درباره توانایی مدل‌های زبانی هوش مصنوعی به تشبیه 9to5mac به کودکی رسیده که می‌تواند از قید و بندها بگریزد و حتی شاید لایق وکیل و بررسی‌های حقوقی باشد. لموئین از پاییز گذشته کار خود را با این ربات چت هوشمند که LaMDA نامیده می‌شد، آغاز کرد. LaMDA، مخفف Language Model for Dialogue Applications، سیستم گوگل برای ساخت ربات‌های چت بر اساس پیشرفته‌ترین مدل‌های زبان است و به این دلیل به این نام خوانده شد که گفتار را با جذب تریلیون‌ها کلمه از اینترنت تقلید می‌کند. کار لموئین این بود که بررسی کند آیا هوش مصنوعی از سخنان تبعیض آمیز یا نفرت انگیز استفاده می‌کند یا خیر. به دنبال انتشار این ادعا، متخصصان اخلاق هوش مصنوعی به گوگل هشدار دادند که این شرکت نباید گام در جعل هویت انسان‌ها بنهد.

  • امروزه تقریبا هیچ راهی برای دور زدن و غلبه بر الگوریتم به غیر از ایجاد محتوای بسیار باکیفیت نه برای ربات‌ها بلکه برای کاربران وجود ندارد.
  • نتایج Transframer بسیار امیدوارکننده‌ است و نتایج جالبی را در سایر مدل‌ها و معیارهای مرتبط با ویدئو مانند تقسیم‌بندی معنایی و طبقه‌بندی تصویر نشان داده‌اند.
  • شاید ترس از هوش مصنوعی اندکی زیاده‌روی به نظر برسد ولی هر چند وقت یک بار مواردی اتفاق می‌افتد که این ترس را به صورت ملموسی به همه نشان می‌دهد و در یکی از این موارد، هوش مصنوعی گوگل اقدامی باور نکردنی انجام داده است.
  • گوگل نیز پس از رد ادعای این مهندس، هوش مصنوعی خود را فقط بیش از حد حساس دانست، اما در عین حال بلیک لموئین را از روز دوشنبه به مرخصی استحقاقی فرستاد.

این هوش مصنوعی مکالمه قادر است در مکالمات و گفتگوهای گوناگون با حالت طبیعی و پایان باز (مکالماتی که حتی به نتیجه‌ای خاص یا یک عبارت مشخصی ختم نمی‌شوند) شرکت کند. به گفته گوگل این فناوری می‌تواند در ابزارهایی مانند جستجو و دستیار گوگل استفاده شود اما تحقیق و آزمایش در مورد آن همچنان ادامه دارد. لمواین که یک کشیش مسیحی نیز هست، روز شنبه پستی در رسانه مدیوم منتشر کرد که در آن LaMDA را “به عنوان یک شخص زنده” توصیف کرده بود. او گفت که با LaMDA در مورد مذهب، هوشیاری و قوانین رباتیک بحث داشته و این مدل نیز خود را فردی هوشمند و زنده توصیف کرده است. او گفت LaMDA می‌خواهد «بهزیستی بشریت را در اولویت قرار دهد» و «به‌جای آنکه دارایی گوگل تلقی شود به‌ عنوان یکی از کارمندان این شرکت شناخته شود».

الگوریتم Rank Brain تا چه حد مهم است؟

LaMDA در واقع یک مدل ربات قدرتمند است که از طریق محتوای مکالمات یا متن‌های مکتوب آموزش می‌بیند. با این حال اکثر کارشناسان هوش مصنوعی بر این باورند که این صنعت هنوز با آن چه اصطلاحا درک بشری خوانده می‌شود فاصله زیادی دارد و نمی‌توان گفت که دارای احساسی شبیه به خودآگاهی است. آموزش هوش مصنوعی گوگل کلود را به صورت [100%] رایگان در فراگیری فرابگیرید. کاربر عزیز، شما به عنوان کاربر مهمان در وبسایت سکان آکادمی حضور دارید. چندی پیش یک مهندس «گوگل» بعد از آنکه اصرار کرد که یکی از ربات‌های چت‌کننده هوش مصنوعی این کمپانی «زنده» شده است، از کار تعلیق شد.

بدترین ریبوت های انیمه از نگاه سایت فیگار

در مقاله بعدی یکی دیگر از الگوریتم های گوگل به نام الگوریتم Possum گوگل را معرفی خواهیم کرد. الگوریتم RankBrain برای تفسیر بهتر این داده ها ایجاد شده و در بهبود نتایج جستجو مؤثر است. Hummingbird الگوریتم جستجوی کلی است، درست همانطور که ماشین یک موتور دارد و موتور خود ممکن است از قطعات مختلف ساخته شده باشد؛ Hummingbird نیز شامل بخش های مختلفی است که RankBrain یکی از جدیدترین آن هاست. آنها همچنین می توانند به طراحان برای فناوری های خودروهای خودران کمک کند و ویژگی های آنها را بهبود ببخشند. سریعتر از یک وسیله نقلیه مستقل می تواند اشیا را در مسیر خود تشخیص دهد، سریع تر می تواند به آنها واکنش نشان دهد، در نتیجه ایمنی این وسایل را افزایش می دهد.

اما اگر گوگل بفهمد که کاربر بلافاصله از سایت خارج شده و در مورد همان کلمه به صفحه ی دیگری مراجعه کرده است، رَنک آن صفحه را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد. فرض کنید کلمه ی خاصی را سرچ کرده اید و بر روی اولین لینکی که برای شما نمایش داده می شود؛ کلیک می کنید. حال هوش مصنوعی گوگل محاسبه می کند که شما چند دقیقه در این صفحه قرار داشتید و آیا از طریق آن به صفحات دیگر سایت سر زده اید یا خیر. در نتیجه اگر مطلب آن صفحه برای شما مفید باشد شروع به مطالعه ی آن خواهید کرد و زمانی که در صفحه ی مربوطه حضور دارید بیشتر و بیشتر خواهد شد. این کار باعث می شود الگوریتم Rank Brain رتبه ی آن پیج را بالاتر ببرد. هوش مصنوعی گوگل یا همان Rank Brain الگوریتمی بود که در سال ۲۰۱۶ توسط توسط کمپانی گوگل معرفی شد.