اپل با افزایش ده برابری سرمایه گذاری های تولیدی خود در این کشور از 10 میلیون دلار به 100 میلیون دلار، به ممنوعیت آیفون 16 اندونزی پاسخ داد. به روز رسانی: دولت اندونزی گفته است که انتظار بیشتری دارد – انتهای مقاله را ببینید.
دولت اندونزی واکنش تهاجمی نشان داد زمانی که شرکت کوپرتینویی کمی از هزینه های وعده داده شده در این کشور کوتاه آمد و به نظر می رسد اپل بسیار مشتاق حل این مشکل است.
ممنوعیت آیفون 16
اندونزی از مدلی پیروی کرده است که هند با موفقیت اجرا کرده است: از اپل خواسته است تا بخشی از عملیات تولیدی خود را به این کشور بیاورد تا بتواند آزادانه محصولات خود را در آنجا بفروشد.
در مورد هند، اپل اجازه نداشت فروشگاههای خردهفروشی آنلاین و فیزیکی را در این کشور باز کند تا زمانی که عملیات مونتاژ آیفونهای بزرگ را در آنجا ایجاد کرد. این بخشی از دلیلی است که هند اکنون پس از چین دومین مرکز تولیدی اپل است.
در اندونزی، اپل مصالحهای را پیشنهاد کرد که در آن معادل 109 میلیون دلار در آکادمیهای توسعهدهنده این کشور سرمایهگذاری میکند و در دو سال آینده نیز 10 میلیون دلار در تولید سرمایهگذاری میکند. این مورد پذیرفته شد، اما دولت اعلام کرد که اپل نتوانسته هزینه های توسعه دهندگان را برآورده کند و تنها 95 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است.
دولت در واکنش به این اقدام فروش مدل های آیفون 16 را در کشور ممنوع کرد. دولت نیز به همین دلیل فروش گوشی های گوگل پیکسل را در این کشور ممنوع کرده است.
اپل تولید خود را از 10 میلیون دلار به 100 میلیون دلار افزایش می دهد
بلومبرگ گزارش ها حاکی از آن است که اپل اکنون پیشنهاد داده است که در صورت لغو ممنوعیت فروش آیفون توسط دولت، سرمایه گذاری برنامه ریزی شده خود را در تولید داخلی از 10 میلیون دلار به 100 میلیون دلار افزایش دهد.
این منابع گفتند که این پیشنهاد باعث می شود اپل مستقر در کوپرتینویی نزدیک به 100 میلیون دلار در بزرگترین اقتصاد آسیای جنوب شرقی طی دو سال سرمایه گذاری کند و از آنها خواست نامشان فاش نشود زیرا آنها مجاز به اظهار نظر عمومی نیستند. طبق گزارش ها، برنامه سرمایه گذاری قبلی اپل نزدیک به 10 میلیون دلار شامل سرمایه گذاری این شرکت در یک کارخانه تولید لوازم جانبی و قطعات در شهر باندونگ در جنوب شرقی جاکارتا بود. […]
اپل با پیشنهاد سرمایه گذاری در این کشور، به دنبال دسترسی بدون محدودیت به 278 میلیون مصرف کننده اندونزی است که بیش از نیمی از آنها زیر 44 سال و با فناوری آشنا هستند.
ما هنوز نمی دانیم که این سرمایه گذاری دقیقا چه شکلی می تواند داشته باشد. این میتواند شامل درخواست از فاکسکان برای تأسیس کارخانههای مونتاژ آیفون و آیپد در این کشور باشد، یا اینکه شرکای زنجیره تامین دیگر قطعاتی برای دستگاههای اپل بسازند.
به روز رسانی: دولت قبلاً اعلام کرده بود که رویکرد دوم قابل قبول است، اما از طریق خبرگزاری آنتارا گفت که انتظار بیش از 100 میلیون دلار دارد.
فبری هندری آنتونی عارف، سخنگوی این وزارتخانه روز پنجشنبه گفت: «از دیدگاه دولت، ما البته می خواهیم که این سرمایه گذاری بزرگتر باشد.
این اولین بار نیست که اپل مجبور به تضمین سرمایه گذاری در این کشور برای به دست آوردن حق فروش آیفون در آنجا می شود: همین اتفاق در سال 2017 رخ داد.
عکس جاکارتا توسط دیاس ^ در Unsplash
FTC: ما از لینک های وابسته به صورت خودکار و درآمدزا استفاده می کنیم. بیشتر