هوش مصنوعی شرکت گوگل و قوه ادراک بشری!! ایران آزادی

‌در مقاله‌ای دیگر به معرفی چند الگوریتم هوش مصنوعی پرداخته‌ایم برای مطالعه این مطلب بر روی لینک کلیک کنید. این الگوریتم می‌تواند اطلاعاتی در مورد شباهت‌ها و تفاوت‌های دو کوه را به کاربر نشان دهد. همچنین می‌تواند مقاله‌ای را نمایش دهد که میگوید کدام تجهیزات برای صعود جدید لازم است. اما برای رسیدن به نتیجه بهتر می‌توانید عبارت‌های مانند ارتفاع کوه مورد نظر، درجه حرارت میانگین ​​در ماه صعود، وبلاگ 9to5mac.ir سختی مسیرهای پیاده روی، تجهیزات مورد نیاز را جستجو کنید. فناوری گوگل در واقع همان چیزی است که دانشمندان آن را شبکه عصبی می‌نامند و یک سیستم پیچیده ریاضی است که مهارت‌ها را از طریق تجزیه و تحلیل حجم زیادی از داده‌ها یاد می‌گیرد. یادگیری ماشین به این معناست که یک کامپیوتر به خود می گوید که چگونه باید کاری را انجام دهد، نه اینکه به وسیله انسان آموزش داده شود و یا برنامه ریزی دقیق انجام گیرد.

  • بلیک لمواین مهندس ارشد نرم‌افزار در واحد هوش مصنوعی گوگل ادعا کرده که زبان مبتنی بر شبکه عصبی گوگل موسوم به LaMDA به گونه‌ای هشیار و دارای ادراک بشری است.
  • به گفته GizChina، ابزار هوش مصنوعی گوگل توانایی شگفت انگیزی در شناسایی محتوای تصویر نشان داده است.
  • هوش مصنوعی گوگل ممکن است نکات مثبت زیادی در کارایی خود داشته باشد، اما نکات منفی آن نیز رویت شده است.
  • گوگل در سال ۲۰۱۶ آشکار کرد که محتوا و لینک ها مهمترین فاکتور ها برای رتبه بندی سایت ها هستند.
  • برای مثال اگر در گذشته در گوگل عبارت “تور مشهد به شیراز” را جستجو می‌کردید گوگل حرف به را در نظر نمی‌گرفت و فکر می‌کرد شما به دنبال یک تور مشهد گردی از مبدا شیراز هستید.

این کارمند در اظهار نظری جدید گفته که هوش مصنوعی ابری گوگل پتانسیل خارج شدن از کنترل و انجام کارهای خطرناک را دارد. یکی از خدماتنشنال سافتسئو و بهینه سازی وب سایتو بالا بردن رتبه وب سایت در موتور های جستجو می باشد. هوش مصنوعی به این معناست که کامپیوتر می تواند به اندازه یک انسان هوشمند باشد، حداقل در دستیابی به دانش از طریق آموخته هایش و برقراری ارتباط های جدید. آقای برایان گابریل سخنگوی شرکت گوگل طی بیانیه‌ای می‌گوید تیم ما شامل کارشناسان و محققان زمینه‌های فنآوری و اخلاق این نگرانی‌ها را بررسی کرده‌اند و به او اطلاع دادند که شواهد ادعاهای لمواین را تایید نمی‌کند. برای نخستین بار در ماه ژوئن یک پژوهشگر شرکت گوگل در نشریه اکونومیست ادعا کرده بود که این ربات چت تا حدی از خود درک روابط اجتماعی نشان داده است. به علاوه، در مقاله‌ای که در ژانویه منتشر شد، گوگل اعلام کرده بود یک سری مشکلات احتمالی در هنگام صحبت کردن افراد با ربات‌های چت وجود دارد به گونه‌ای که ممکن است کاربران آنها را بیش از حد انسانی تصور کنند.

جنجال هوش مصنوعی گوگل؛ «این یک هوش زنده است»!

به نظر شما آیا پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینهٔ هوش مصنوعی به معنای واقعی کلمه تهدیدی برای آدم‌ها محسوب می‌شود؟ نظرات خود را با سایر کاربران سکان آکادمی به اشتراک بگذارید. فناوری گوگل در واقع همان چیزی است که دانشمندان آن را «شبکه عصبی» می‌نامند؛ یک سیستم ریاضی که مهارت‌ها را از طریق تجزیه و تحلیل حجم زیادی از داده‌ها یاد می‌گیرد. برای مثال با دریافت الگوها در هزاران عکس گربه، می‌تواند تشخیص یک گربه را بیاموزد. معمولاًً پروژه‌هایی کـه بر مبنای این سامانه هوشمند طراحی می‌شوند، این شانس را دارند کـه روانه بازار شوند؛ سیستم دست‌خط کاربران از جمله این پروژه‌ها بـه شمار میرود. اما اگر پروژه‌ای این شانس را نداشته باشد کـه مستقلاً وارد بازار شود، با برنامه کاربردی یا سرویس دیگری ادغام شده و عرضه میشود.

مسئله‌ اخلاق در ابرهوش مصنوعی گوگل

فیلم‌های تولید شده توسط این تکنولوژی در اطراف تصویر هدف حرکت می‌کنند و با وجود اینکه هیچ داده هندسی در ورودی‌های تصویر اصلی ارائه نکرده‌اند، پرسپکتیوهای دقیقی از آن جسم را تجسم می‌کنند. در اینجا بهتر است اشاره کنیم که الگوریتم Rank Brain بیشتر با محتوا سر و کار دارد. او در واقع در نتایج سرچ گوگل به صفحه هایی رتبه ی بالاتر می دهد که دارای کلماتی متناسب با کلمه ی جستجو شده باشند.

سال

هدف نهایی بهره‌مندی از سامانه‌هـای مبتنی بر شبکه‌هـای عصبی، پیاده‌سازی هوشی مشابه با هوش انسانی است. برای مثال سامانه‌هایی کـه این روزها در زمینه ترجمه فعال هستند، از ترجمه لغت‌بـه‌لغت در کنار یک دستورالعمل گرامری استفاده میکنند. همین موضوع باعث میشود تا ترجمه آن‌ها نه تنها هیچ‌گونه شباهتی بـه نمونه انسانی نداشته باشد، بلکه بیشتر جنبه کامپیوتری پیدا کند. در حالی‌کـه افراد مستقر در گروه‌هـای مختلف از سامانه هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، مهندسان ویژه و البته کمتردیده‌شده‌ای نیز وجود دارند کـه وظیفه برطرف کردن ایرادات و توسعه این سامانه بر عهده آن‌ها است. هرگونه فعالیتی کـه این افراد انجام دهند، مستقیماً بر عملکرد سرویس‌هـای گوگل تأثیرگذار خواهد بود. و بـه مرور زمان این سامانه را در تمام سرویس‌هـای خود پیاده‌سازی خواهیم کرد.» جان جیاناندرا، قائم‌مقام مهندسی اینترنت، سیستمی را کـه گوگل رو بـه پيشرفت آن است، مدلی جای‌گذاری‌شده نامیده است.