چگونه توییتر را در آیفون، آیپد و وب حذف کنیم


آیا برای استراحت یا جدایی از توییتر آماده اید؟ برای اطلاع از نحوه غیرفعال کردن یا حذف اکانت توییتر خود از iPhone، iPad و وب به ادامه مطلب بروید. همچنین نحوه بارگیری یک نسخه از آرشیو توییتر را توضیح خواهیم داد.

توییتر خاطرنشان می کند که می توانید یک حساب کاربری را تا 12 ماه پس از غیرفعال کردن آن بازیابی کنید (شبیه به حذف). اگر فکر می کنید ممکن است بخواهید در آینده از نام کاربری یا آدرس ایمیل خود در توییتر استفاده کنید، شما باید آنها را تغییر دهد قبل از حذف اکانت

اگر می‌خواهید حساب توییتر خود را حذف کنید (یا آن را تا 12 ماه غیرفعال کنید)، مراحل زیر را دنبال کنید.

داده های توییتر خود را دانلود کنید

ممکن است بخواهید ابتدا یک کپی از اطلاعات خود آپلود کنید، در غیر این صورت در زیر ادامه دهید…

  1. برنامه رسمی توییتر را در iPhone یا iPad خود باز کنید (یا به twitter.com بروید)
  2. روی عکس نمایه خود ضربه بزنید – یا انگشت خود را از چپ به راست بکشید
  3. چیدن از تنظیمات و پشتیبانی سپس تنظیمات و حریم خصوصی
  4. اکنون فشار دهید حساب شما در بالا
  5. چیدن از بایگانی از داده های خود را دانلود کنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید

درباره آپلود آرشیو خود بیشتر بیاموزید از توییتر اینجا.

نحوه حذف توییتر در آیفون

در توییتر برای iOS و وب موبایل

  1. برنامه رسمی توییتر را در iPhone یا iPad خود باز کنید (یا به twitter.com بروید)
  2. روی عکس نمایه خود ضربه بزنید – یا انگشت خود را از چپ به راست بکشید
  3. چیدن از تنظیمات و پشتیبانی سپس تنظیمات و حریم خصوصی
  4. اکنون فشار دهید حساب شما در بالا
  5. در پایین انتخاب کنید حساب خود را غیرفعال کنید
  6. یکی را انتخاب کن دوره فعال سازی مجدد (30 روز یا 12 ماه)
  7. سلب مسئولیت را بخوانید، فشار دهید غیر فعال کردن
  8. رمز عبور خود را وارد کرده و برای حذف اکانت خود از دستورات پیروی کنید

در اینجا این مراحل در برنامه iOS به نظر می رسد (تقریباً مشابه در وب تلفن همراه):

نحوه حذف توئیتر Walkthrough 1
نحوه حذف توئیتر 2

در وب (رومیزی)

  1. روی آن کلیک کنید نماد سه نقطه در نوار کناری سمت چپ
  2. چیدن از تنظیمات و پشتیبانی سپس تنظیمات و حریم خصوصی
  3. انتخاب کنید شما حساب در بالا
  4. در پایین انتخاب کنید حساب خود را غیرفعال کنید
  5. یکی را انتخاب کن دوره فعال سازی مجدد (30 روز یا 12 ماه)
  6. سلب مسئولیت را درک کنید، ضربه بزنید یا کلیک کنید غیر فعال کردن
  7. رمز عبور خود را وارد کنید و برای غیرفعال کردن/حذف حساب خود از دستورات پیروی کنید

آموزش های بیشتر 9to5mac را بخوانید:

FTC: ما از لینک های وابسته خودکار درآمدزا استفاده می کنیم. بعد از.


برای اخبار بیشتر اپل، 9to5Mac را در YouTube بررسی کنید:





Source link

بخش چطوری 9to5mac فارسی