چگونه توییتر را در آیفون، آیپد و وب حذف کنیم


آیا برای استراحت یا جدایی از توییتر آماده اید؟ برای اطلاع از نحوه غیرفعال کردن یا حذف حساب توییتر خود از iPhone، iPad و وب، ادامه مطلب را بخوانید.

قبل از حذف اکانت توییتر، ابتدا می توانید یک کپی از اطلاعات خود را دانلود کنید. برای یادگیری چگونه در اینجا انجام دهید.

توییتر خاطرنشان می کند که می توانید یک حساب کاربری را تا 12 ماه پس از غیرفعال کردن (حذف) بازیابی کنید. اگر فکر می کنید ممکن است بخواهید در آینده از نام کاربری یا آدرس ایمیل خود در توییتر استفاده کنید، شما باید آنها را تغییر دهد قبل از حذف اکانت

اگر می‌خواهید حساب توییتر خود را حذف کنید (یا آن را برای 30 روز تا 12 ماه غیرفعال کنید)، مراحل زیر را دنبال کنید.

چگونه اکانت توییتر خود را در آیفون حذف کنیم

در توییتر برای iOS و وب موبایل

  1. برنامه رسمی توییتر را در iPhone یا iPad خود باز کنید (یا به twitter.com بروید)
  2. روی عکس نمایه خود ضربه بزنید – یا انگشت خود را از چپ به راست بکشید
  3. انگشت خود را به پایین بکشید و انتخاب کنید تنظیمات و حریم خصوصیسپس لمس کنید حساب شما در بالا
  4. در پایین انتخاب کنید حساب خود را غیرفعال کنید
  5. یکی را انتخاب کن دوره فعال سازی مجدد (30 روز یا 12 ماه)
  6. سلب مسئولیت را بخوانید، فشار دهید غیر فعال کردن
  7. رمز عبور خود را وارد کنید و برای حذف حساب خود از دستورات پیروی کنید

این مراحل در برنامه iOS چگونه به نظر می رسد (تقریباً مشابه در وب تلفن همراه):

چگونه توییتر 1 را حذف کنیم
چگونه توییتر 2 را حذف کنیم

در وب (رومیزی)

  1. روی آن کلیک کنید نماد سه نقطه در نوار کناری سمت چپ
  2. انتخاب کنید تنظیمات و حریم خصوصیسپس انتخاب کنید شما حساب در بالا
  3. در پایین انتخاب کنید حساب خود را غیرفعال کنید
  4. یکی را انتخاب کن دوره فعال سازی مجدد (30 روز یا 12 ماه)
  5. سلب مسئولیت را بخوانید، ضربه بزنید یا کلیک کنید غیر فعال کردن
  6. رمز عبور خود را وارد کنید و برای غیرفعال کردن/حذف حساب خود از دستورات پیروی کنید

آموزش های بیشتر 9to5mac را بخوانید:

FTC: ما از لینک های وابسته خودکار درآمدزا استفاده می کنیم. بعد از.


برای اخبار بیشتر اپل، 9to5Mac را در YouTube بررسی کنید:





Source link

بخش چطوری 9to5mac فارسی