نحوه حذف فیس بوک از آیفون یا وب


خواه در نظر دارید از فیس بوک استراحت کنید یا تصمیم گرفته اید که زمان آن رسیده است که پلتفرم را برای همیشه ترک کنید، مراحل غیرفعال کردن یا حذف فیس بوک را دنبال کنید یا تنظیمات حریم خصوصی خود را شماره گیری کنید.

چند گزینه برای تغییر نحوه استفاده از فیس بوک وجود دارد. ابتدا، در صورت تمایل به ادامه استفاده از پلتفرم، می‌توانید تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی خود را تنظیم و تقویت کنید.

همچنین، می‌توانید از گزینه موقت یا نیمه دائمی برای غیرفعال کردن حساب خود استفاده کنید که آن را به حالت تعلیق در می‌آورد و به شما امکان می‌دهد در آینده آن را دوباره فعال کنید.

در نهایت می توانید حساب فیسبوک خود را برای همیشه حذف کنید. در زیر نحوه انجام هر سه مورد را توضیح خواهیم داد، اگر مطمئن هستید که می‌خواهید انجام دهید، به بخش مورد نظر خود بروید. شما می توانید هر یک از این گزینه ها را انجام دهید آیفون و آیپد و همچنین وب.

از آنجایی که حذف اکانت شما قابل برگشت نیست، می توانید یک کپی از داده های فیس بوک خود را دانلود کنید. فیسبوک را ببینید صفحه راهنما در مورد آن در اینجا.

چگونه فیس بوک را غیرفعال یا حذف کنیم

چگونه فیس بوک را برای همیشه حذف کنیم

  1. برنامه Facebook iOS را اجرا کنید و روی نماد همبرگر (سه خط) در گوشه سمت راست پایین ضربه بزنید.
  2. انگشت خود را به پایین بکشید و ضربه بزنید تنظیمات و حریم خصوصیبنابراین تنظیمات
  3. شير آب اطلاعات شخصی و حساب کاربری
  4. انتخاب کنید مالکیت و کنترل حساب در بالا
  5. شير آب غیرفعال کردن و حذف > سپس انتخاب کنید حذف حساب کاربری
  6. برای حذف اکانت خود دستورات را دنبال کنید
  7. ممکن است بخواهید یک نسخه از اطلاعات خود را از فیس بوک بارگیری کنید، پیوندی را که در زیر نشان داده شده است را پیدا کنید
  8. همچنین به خاطر داشته باشید که حذف کامل فیس بوک باعث حذف مسنجر و تمامی پیام ها نیز می شود.
  9. پس از حذف فیس بوک، یک مهلت 30 روزه برای تغییر نظر وجود دارد

در اینجا این روند به نظر می رسد:

حذف فیس بوک در آیفون 1
حذف فیس بوک 2
حذف فیس بوک 3

هدف از غیرفعال کردن فیسبوک چیست؟

در اینجا نحوه توصیف غیرفعال کردن یک حساب توسط فیس بوک آمده است:

اگر حساب خود را غیرفعال کنید، نمایه شما برای سایر افراد در فیس بوک قابل مشاهده نخواهد بود و هیچ کس نمی تواند شما را جستجو کند. برخی از اطلاعات، مانند پیام هایی که برای دوستان ارسال کرده اید، ممکن است همچنان برای دیگران قابل مشاهده باشد.

بیشتر در مورد آن در فیس بوک بخوانید صفحه راهنما. همچنین بیشتر در مورد را ببینید تفاوت بین غیرفعال کردن و حذف در اینجا.

نحوه حذف اکانت های فیسبوک در وب

  1. برای بازدید
  2. در صورت نیاز با اعتبار خود وارد شوید
  3. را کلیک کنید اکانت من رو پاک کن
  4. دستورالعمل ها را دنبال کنید تا حساب خود را برای همیشه حذف کنید

در اینجا جزئیات بیشتری در مورد آنچه حذف حساب شما مستلزم آن است آورده شده است:

اگر کمتر از 30 روز از شروع حذف گذشته باشد، می توانید حساب خود را لغو حذف کنید. پس از 30 روز، حساب شما و تمام اطلاعات شما برای همیشه حذف می شود و دیگر نمی توانید اطلاعات خود را بازیابی کنید.

ممکن است تا 90 روز از شروع فرآیند حذف طول بکشد تا همه مواردی که پست کرده اید حذف شوند. در حالی که ما این اطلاعات را حذف می کنیم، برای سایر افرادی که از فیس بوک استفاده می کنند قابل دسترسی نیست.

نحوه تغییر تنظیمات حریم خصوصی

  1. برنامه Facebook iOS را باز کنید
  2. روی نماد همبرگر (سه خط) در گوشه پایین سمت راست ضربه بزنید
  3. انگشت خود را به پایین بکشید و ضربه بزنید تنظیمات و حریم خصوصیآنجا > تنظیمات > تایید حریم خصوصی
  4. برای تنظیم آنها، تنظیمات را مرور کنید

آموزش های بیشتر 9to5Mac را بخوانید:

FTC: ما از لینک های وابسته خودکار درآمدزا استفاده می کنیم. بعد از.


برای اخبار بیشتر اپل، 9to5Mac را در YouTube بررسی کنید:



Source link

بخش چطوری 9to5mac فارسی